ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A jelen Általános Szerződési Feltételek a Szelfi Múzeum Kft. (székhely: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 43., Cg.: 01-09-329208, adószám: 26506128-2-42) és a Szelfi Múzeum Kft. weboldalán bemutatott szolgáltatást igénybe vevők jogait és kötelezettségeit tartalmazza az alábbiak szerint:

1. DEFINÍCIÓK

1.1 ÁSZF: Jelen Általános Szerződési Feltételek, amelyet a Szolgáltatónak jogában áll egyoldalúan módosítani azzal, hogy a módosítást köteles haladéktalanul a Szelfi Múzeum Kft. weboldalán közzétenni
1.2 Szolgáltató vagy Üzemeltető: Szelfi Múzeum Kft.. (székhely: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 43., Cg.: 01-09-329208, adószám: 26506128-2-42)
1.3 Vendég: A Múzeumban nyújtott szolgáltatás igénybe vevője. Lehet minden kis- és nagykorú magyar és külföldi állampolgár, nagykorú kíséretével 12. életévét be nem töltött magyar és külföldi állampolgár, valamint magyar vagy külföldi jogi személy.
1.4 Felek: Szolgáltató/Üzemeltető és a Vendég együtt
1.5 Díszletek/Installációk
1.6 Portál: a www.szelfimuzeum.hu weboldal
1.7 A Múzeum látogatásának nem előfeltétele az előzetes foglalás
1.8 A Múzeum helyszíne: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 43.
1.9 A jegy 90 perces benntartózkodásra jogosít fel.
1.10 VIP terem: pl. A VIP terem a Múzeum területén egy különálló helyiség, ahol lehetőség van arra, hogy nagyobb társaság (max. 15 fő) közösen fogyasszon, beszélgessen és a foglalás intervallumában bármikor kimenjen a Múzeumtérbe.
1.11 Csapatépítés, céges csapatépítők, rendezvények, legénybúcsúk, leánybúcsúk születésnapok, osztálykirándulások… stb.
1.12 Fizetés: a helyszínen készpénzben, bankkártyával, OTP SZÉP kártyával, K&H SZÉP kártyával, Erzsébet kártyával, ajándék voucherrel, valamint Ajándék Erzsébet utalvánnyal, Kultúra Erzsébetutalvány, partnerek felületein (applikációkon) keresztül értékesített jegyekkel.
1.13 Eseti kedvezmény: mint pl. nyereményjátékok, akciók… stb.
1.14 Voucher: ajándékutalvány

2. JEGYÁRAK

Mindenkori jegyárainkról az oldalunkon tájékozódhat.

3. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

(1) A Múzeum látogatását mindenki kizárólag saját felelősségére teszi.
(2) 12. életévét be nem töltött személy kizárólag nagykorú kísérővel tehet látogatást a Múzeumban.
(3) Szülői felügyelet nélkül nem tudunk felelősséget vállalni a gyermekekért.
(4) A Múzeumba alkohol vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt álló személy nem tehet látogatást.
(5) Minden kiállított díszlet/installáció a Múzeum tulajdonát képezi, így károkozás esetén Múzeum a kár megtérítését a vendégre hárítja.
(6) A Múzeumban elhelyezett és elveszett értéktárgyakért (kabát, táska, pénztárca stb.) nem vállalunk felelősséget.

4. RENDEZVÉNYEK ÉS EGYÉB CSOPORTOS PROGRAMOK LEBONYOLÍTÁSA

(1) A Múzeum VIP termének igénybevételéhez előfeltétel a Museum of Sweets and Selfies VIP terem használatának (házirend) elolvasása, tudomásul vétele és aláírása.
(2) Gyermek zsúrok lebonyolítása esetén a vendég/megrendelő felnőtt köteles a Múzeum házirendjét betartatni a gyermekekkel.
(3) A rendezvény és annak feltételei akkor kerülnek a rendezvénynaptárunkba, ha az árajánlatot írásban visszaigazolja, elfogadja a megrendelő és megegyezés szerint elutalja a díjbekérő összegét.
(4) Az egyéb csoportos programok (Csapatépítés, céges csapatépítők, rendezvények, legénybúcsúk, leánybúcsúk, születésnapok, osztálykirándulások…stb.) esetén a Museum of Sweets and Selfies egyéb csoportos programok szabályzatának elolvasása, tudomásul vétele és aláírása, a szervező/csoportvezető/ügyvezető/osztályfőnök…stb. által.

5. KIÁLÍTOTT DÍSZLETEK/ INSTALLÁCIÓK HASZNÁLATA (A MÚZEUM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATA)

(1) A kiállított hintákra (eper, banán) és tárgyakra csak saját felelősséggel lehet felülni, a kint elhelyezett tájékoztatón, illetve a kollégák által ismertetett súlyhatárig.
(2) A hintákat, és egyéb kiállított tárgyakat, díszleteket…stb., nem rendeltetésszerűen használni, rángatni, ráugrani, rámászni, rongálni stb. tilos.
(3) A vendég az egyes installációknál köteles figyelembe venni és betartani a figyelmeztető táblákon jelzett felhívást. Pl. „Tilos hozzá nyúlni” illetve „Cipőt kötelező levenni”.
(4) A vendég köteles a szolgáltató által biztosított területen az alapvető viselkedési normákat betartani, amelyek egy általános Múzeumi látogatás során is betartandók.
(5) A medencébe ugrálni balesetveszélyes és tilos! Nem rendeltetésszerű használat során keletkezett sérülés esetén az üzemeltető felelősséget nem vállal.
(6) A lépcsőket a vendég köteles rendeltetésszerűen használni.
(7) A Múzeum egész területén tilos a rohangálás.

6. PÉNZVISSZATÉRÍTÉS

Belépőjegyek árát a pénztártól való távozást követően nem áll módunkban visszatéríteni. Erre való tekintettel megkérjük vendégeinket, hogy igény szerint tájékozódjanak a Múzeum jellegéről belépés előtt akár a honlapunkon, Facebook, illetve Instagram oldalunkon.

7. VOUCHEREK ÉRVÉNYESSÉGE

A kiállítástól számított 4 hónap, mely annak lejárta előtt kérésre meghosszabbítható.

8. VIP TEREM BÉRLÉSE

A VIP terem bérlésére, céges rendezvények…stb. kizárólag e-mailben van lehetőség az info@szelfimuzeum.hu címen, illetve a kapcsolattartó kolléga által küldött árajánlat elfogadásának, kifizetésének ellenében.

9. AZ ÁSZF ELFOGADÁSA

A vendég a Múzeum területére való belépéssel, illetve a belépőjegy megvásárlásával elfogadja a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeit.

10. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Bővebben:
https://szelfimuzeum.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

11. PANASZKEZELÉS

Amennyiben a vendégnek a Múzeum működtetésével, a vendégek jogaival és kötelezettségeivel kapcsolatos vagy egyéb kérése, kérdése, észrevétele van, keresse fel az Üzemeltetőt az alábbi elérhetőségen:

Szelfi Múzeum Kft.

E-mail: info@szelfimuzeum.hu

Az Üzemeltető a részére küldött megkereséseket, észrevételeket kivizsgálja és azokra legkésőbb nyolc (8) munkanapon belül válaszol a vendégnek az általa megadott értesítési címen. Amennyiben a megkeresés nem kezelhető nyolc (8) munkanapon belül, úgy az Üzemeltető minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a megkeresést a lehető legrövidebb időn belül teljesítse.

12. IRÁNYADÓ JOG, JOGÉRVÉNYESÍTÉS

A jelen ÁSZF-re a Múzeum székhelye szerinti jog az irányadó. Felek megállapodnak abban, hogy a közöttük felmerült vitás kérdéseket megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a vita békés úton történő rendezése nem vezet eredményre, úgy a felmerülő jogvitáik tekintetében Felek kikötik a Múzeum székhelye szerinti bíróság illetékességét.

13. ÖLTÖZKÖDÉSI SZABÁLYOK A TÉMA

A múzeumi szolgáltatást hiányos öltözékben , félmeztelenül vagy meztelenül tilos igénybe venni. Szexuális tartalmú képek készítése nem megengedett, azokhoz a Szelfi Múzeum Kft. nem járul hozzá. Ennek megszegése jogi következményeket vonhat maga után.

14. HASZNÁLT NYELV

A ÁSZF magyar és angol nyelven készült. Amennyiben a két szövegváltozat eltér egymástól, az ÁSZF magyar nyelvű változata az irányadó.

15. HATÁLY

Jelen ÁSZF 2019. április 1. napjától hatályos.