Museum of Sweets & Selfies

Belépőjegy – Origin FOTÓ JEGY

Vidd haza a Szelfi élményt emlékbe, kinyomtatva! A csomag tartalma: 1 db Szelfi belépőjegy + 2 db helyszínen nyomtatott Fujifilm Instax Square méretű fotó (saját telefon készülékről )
* Square méret: hasznos képmérete: 62 x 62 mm
___________

A Museum of Sweets and Selfies egy merész vállalkozás, amellyel egyetlen célunk van: édességet és vidámságot csempészni az emberek mindennapjaiba. A megvalósításban sokat segített Lilla kreatív látásmódja, lendülete, marketinges múltja, Balázst pedig – Budapest egyik legnépszerűbb szabadulószobájának, a PÁNiQ-SZOBÁNAK, és több másik szórakoztató élményközpontnak az alapítójaként – mindig is vonzották a rendhagyó élményszolgáltatások.
A 2 szinten elterülő, 400 négyzetméteres létesítményünkben olyan díszletek és installációk között készíthettek egyedi fényképeket magatokról és egymásról, melyeknek csak képzeletetek szabhat határt! Garantáljuk, hogy látogatásotok után nem fogjátok tudni eldönteni, melyik legyen legújabb profilképetek! A flamingós? Az unikornisos? Esetleg az, amelyik az 5 köbméteres cukorgyöngy-medencénkben készült? 11 különböző teremmel és még ennél is több installációval várunk múzeumunkban!

További információk

Időtartam

90 perc

Helyszín

1061 Budapest, Paulay Ede u. 43

Kosár